• ВІЗУАЛІЗАЦІЯ БЦ

Бізнес Центр «МІСТО МРІЙ»


Купити торгові – офісні приміщення в Чернівцях

Бізнес центр “Місто Мрій” це сучасний та ефектний зовнішній вигляд та оптимальні інтер’єрні рішення з продуманим плануванням для кращого природнього освітлення приміщень. Бізнес центр забезпечує вас першокласними офісними плануваннями та повним спектром послуг по обслуговуванню. Проект елітного торгово-офісного приміщення розроблено за новими тенденціями ринку України. Якщо ви вирішили купити комерційну нерухомість в Чернівцях, то цей проект саме те, що вам потрібно.

Будівля знаходиться на вулиці Руській на зупинці Фастівська. Це чудове місце для тих хто планує відкривати чи розширювати свій бізнес, адже тут проходить багато людей і бізнес центр завдяки своєму дизайну не залишиться непоміченим.

Будівля буде п’ятиповерховою з загальною площею 1540 м2. Планування офісних приміщень є продуманим так, щоб вам і відвідувачам було зручно, а за потреби ви самі можете внести зміни. Висота стелі у приміщенні 3,10 м, що є досить таки великою перевагою.

Будівництво відбувається з дотриманням всіх стандартів та використанням європейських стандартів та якості. На будівництві використовують будівельні матеріали власного виробництва, що відповідають всім сучасним стандартам. Поряд знаходяться зупинка автотранспорту, супермаркет, лікарня, автовокзал, сквер, паркінг.

Престиж торгового чи бізнес центру завжди представляють вхідні двері тому ми дбаємо про це і встановлюємо тільки якісні та сучасні двері. Про те, щоб вашій роботі не мішав шум міста ми встановлюємо металопластикові вікна, які ізолюють вас від надокучливих звуків. Для того, щоб літом не було жарко, а взимку холодно забудовник утеплює фасад для кращого енергозбереження. Якщо ви хочете змінити планування чи об’єднати приміщення ми допоможемо.

Будівельна компанія “Місто Мрій” будує різні види нерухомості так і комерційна нерухомість в Чернівцях не стала винятком. Купити офісне приміщення в Чернівцях вам допоможуть наші менеджери, які наддадуть інформацію яка вас цікавить. Бізнес центр новобудова в якій буде зручно вести бізнес-діяльність різного характеру. Під комерційною нерухомістю розуміють приміщення, які підходять для розміщення офісів, магазинів, складів, кафе, ресторанів, і не тільки.

Бізнес Центр «МІСТО МРІЙ»

Фастівська вулиця 183а, Чернівці, Чернівецька область, Україна

ОРЕНДА

Розпочинаєте власний бізнес чи плануєте його розширення? БЦ «Місто Мрій» це саме той варіант комерційної нерухомості в Чернівцях, який Вам варто розглянути, адже розташовується він в людному місці і ви не залишитесь непоміченим.

+38 (050) 088 85 55

+38 (098) 088 85 55

як придбати квартиру?

ЛІЧИЛЬНИКИ

ВНУТРІШНЄ ОЗДОБЛЕННЯ

ДВЕРІ

ФАСАД

ЕЛЕКТРОПРОВОДКА

ВІКНА

ОПАЛЕННЯ

Планування