• ВІЗУАЛІЗАЦІЯ
  • ТИПОВИЙ ПОВЕРХ 1 СЕКЦІЯ

ЖК «РОДИННА КАЗКА»


Купити квартиру Львів від будівельної компанії “City of Dreams”. Новобудова розташована на заході України в затишному і мальовничому населеному пункті Запитів.

З чим у вас асоціюється будинок? Напевно, в першу чергу – з сім’єю. Саме це відчуття  затишку ми спробували відтворити в своєму новому житловому комплексі в зеленому селищі Запитів де ви зможете купити квартиру (Львівська область).

Такий меседж простежується й в архітектурі новобудови “Родинної казки” – 4 секцій висотою не більше п’яти поверхів. Великий вибір планувань квартир, який стартує від 33 м2 (однокімнатні квартири) до 65 м2 (двокімнатні). Ви тут надовго, тому що ми будували цей житловий комплекс за монолітно-каркасною технологією, з використанням сучасного свайного фундаменту.

Тут не буде холодно взимку, адже ми утеплили стіни по всім сучасним технологіям. Ви отримаєте готову для дизайну квартиру, зі штукатуркою, броньованими дверима, металопластиковими вікнами та лічильниками під всі комунікації.

 

А що на рахунок інфраструктури? Ми хочемо, щоб ваші діти могли гратися поруч з вами, а тому побудували дитячий майданчик прямо у дворі. Поруч знаходиться все необхідне: дитячий сад, школи, магазини та розважальні комплекси. Незважаючи на усамітнення житлового комплексу, ви все ще можете дістатися до центру Львова за кілька хвилин. Якщо, звичайно, захочеться …)

ЖК «РОДИННА КАЗКА»

вулиця Зелена, 3, Запитів, Львівська область, Україна

ПРОДАЖ ВІДКРИТИЙ

Купити квартиру в новобудові в затишному районі Львова це стає можливим з будівельною компанією "Місто Мрій". ЖК «Родинна Казка» це унікальний архітектурний проект розташований на околиці старовинного міста. Тут ви можете купити комфортні однокімнатні та двокімнатні квартири з сучасним плануванням.

+38 (068) 150 70 14

як придбати квартиру?

Двоконтурний газовий котел

МЕТАЛОПЛАСТИКОВІ ВІКНА

ЕЛЕКТРОПРОВОДКА (МІДНА)

ВНУТРІШНЄ ОЗДОБЛЕННЯ ШТУКАТУРКА

БРОНЬОВАНІ ДВЕРІ

ДИТЯЧИЙ МАЙДАНЧИК

УТЕПЛЕНИЙ ФАСАД

ЛІЧИЛЬНИКИ НА ВСІ КОМУНІКАЦІЇ