• ВІЗУАЛІЗАЦІЯ

ЖК «ЩАСЛИВА ОСЕЛЯ»


Купити квартиру в Чернівцях в новобудові від забудовника надає можливість житловий комплекс “Щаслива Оселя”.

Це сучасний архітектурний проект з 10-ти поверхів. Забудовник “Місто Мрій” користується сучасними європейськими технологіями та стандартами в будівництві. Для зведення будинку використовується монолітна технологія, яка забезпечує надійність будинку.  Монолітні конструкції є довговічними за рахунок того, що навантаження розподіляється рівномірно і тим самим запобігають появі тріщин і збільшують термін експлуатації до 300 років. Також перевагою є, що показники звуко- і теплонепроникності, порівняно з іншими будівельними технологіями, підвищуються в кілька разів. Рівна поверхня одержана в процесі бетонування зменшить витрати на ремонт вашої майбутньої оселі. Будівельна компанія також подбала про утеплення стін для кращого енергозбереження квартири в новобудові в Чернівцях, внутрішня штукатурка, а також передбачено індивідуальне по квартирне опалення, панорамні металопластикові вікна з п’яти камерного профілю та потрійним склом, зручні під’їзди та ліфт, металеві броньовані вхідні двері, лічильники, червона керамічна цегла. Комплексу споруджується із використанням з екологічно чистих матеріалів.

Купити однокімнатну квартиру в Чернівцях

До планування квартир ми враховували думку клієнта, тому проживання повинно бути комфортним для вас. Широкий асортимент планувань однокімнатних квартир починається з 36 м2. За вашим бажанням ви зможете вносити зміни в планування. Обираючи квартиру в новобудові, можна домовитися за індивідуальне перепланування. Наприклад, об’єднати дві однокімнатні квартири і отримати простору 3-кімнатну квартиру, або наприклад зробити квартиру студію, чи просто збільшити площу кімнати чи кухні за рахунок коридору.

Купити двокімнатну квартиру в Чернівцях

Двокімнатні квартири зі зручним плануванням і чудовим краєвидом з 58 м2 і це все робить житловий комплекс «Щаслива Оселя» максимально привабливим для життя.

Новобудова в Чернівцях знаходиться на вулиці Героїв Майдану 111д

Чудова транспортна розв’язка дозволить вам дістатися в любу частину Чернівців. Торгові та розважальні центри в декількох хвилинах пішої прогулянки, безліч дитячих садків та шкіл, парк, озера і все, що вам необхідно знаходиться під рукою. Зелена зона робить куточок де розташований будинок тихим і спокійним і водночас ви залишаєтеся в розвиненій частині міста.

 

ЖК «ЩАСЛИВА ОСЕЛЯ»

вул. Героїв Майдану, 111д, Чернівці, Чернівецька область, Україна

ПРОДАЖ ВІДКРИТИЙ

Затишні квартири в розвиненому районі Чернівців. ЖК "Щаслива Оселя" сучаний архітектурний проект для Вас. Однокімнатні, двокімнатні та трьохкімнатні квартири зі зручним плануванням для Вашого кофортного проживання.

+38 (050) 088 85 55

+38 (098) 088 85 55

як придбати квартиру?

Двоконтурний газовий котел

МЕТАЛОПЛАСТИКОВІ ВІКНА

ЕЛЕКТРОПРОВОДКА (МІДНА)

ВНУТРІШНЄ ОЗДОБЛЕННЯ ШТУКАТУРКА

БРОНЬОВАНІ ДВЕРІ

УТЕПЛЕНИЙ ФАСАД

ЛІЧИЛЬНИКИ НА ВСІ КОМУНІКАЦІЇ

Планування

Однокімнатна квартира типу 1

Детальніше

Однокімнатна квартира типу 2

Детальніше

Однокімнатна квартира типу 4

Детальніше

Однокімнатна квартира типу 4

Детальніше

Однокімнатна квартира тип 7

Детальніше

Двокімнатна квартира типу 5

Детальніше

Двокімнатна квартира типу 6

Детальніше

Двокімнатна квартира типу 8

Детальніше

Трикімнатна квартира типу 9

Детальніше