Щоб оселя була досконалою у кожній дрібниці, ми будівельна компанія “Місто Мрій” пропонуємо Вам вирішення для кожної її частини.

Передпокій – це те, що ви і ваші гості бачать першим потрапляючи в оселю, тому перше враження складається швидко. Для того, щоб зробити його кращим вам потрібно досить не багато, а саме:

В кімнаті зазвичай мало природнього світла, саме тому стіни краще оздоблювати в світлих тонах.

Шафа-купе добавить місця для вашого одягу та взуття і збільшить візуально простір.

Затишку та вишуканості добавлять незвичні декорації наприклад: стильні картинки чи фото, незвична поличка для взуття, підсвітка дзеркал і тд.

Вітальня – це те, місце де ви проводите не мало часу і тут ви зустрічаєте своїх гостей і насамперед вона має бути зручною, тому все залежить від ваших вподобань, але все ж таки є ряд порад, яких варто дотримуватися, а саме:

Дизайнери та мешканці давно признали зонування кімнати одним із оптимальних способів розподілу приміщення, адже кімнату можна зробити більш функціональною. Тут ви читаєте книги, переглядаєте фільми всією сім’єю чи просто проводите час разом.

Найчастіше вітальню використовують, як спальню, а саме диван, який буде невід’ємною частиною, може слугувати повноцінним спальним місцем для гостей, так і для жителів будинку.

Їдальня зазвичай, якщо квартира не велика тут розміщують обідній стіл і також приймають гостей, тому стіл повинен бути.
Домашній кабінет – для тих хто працює дома, тому виникає питання про необхідність робочого простору.

Шафи без них ніяк, тут буде розміщуватися ваша домашня бібліотека чи в крайньому випадку, якась частина одягу.

Як правильно розділити кімнату?

Оскільки інтер’єри у всіх різні і кімната повинна вміщувати в собі багато функцій, тому існує багато способів:

Зробити акцент на деталях інтер’єру.

Використати меблі в якості перегородок між зонами.

Розподілити приміщення за допомогою джерел освітлення та дзеркал.

Рекомендуємо вам, якщо у вас не досить таки велика кімната поєднувати у ній різні елементи для кращої економії простору. Для цього можна використовувати меблі-трансформери. Завдяки таким меблям ви зможете заощадити простір та оптимізувати приміщення.