City of Dreams Будівельна компанія Місто Мрій Чернівці

City of Dreams Будівельна компанія Місто Мрій Чернівці

На даний момент на ринку України представлено безліч компаній забудовників, які пропонують купити квартири на первинному ринку. City of Dreams дає можливість покупки комфортного та доступного житла в м Чернівці. Наша компанія допоможе вам купити квартиру в Чернівцях від забудовника. Наші менеджери проконсультують вас і підберуть клієнту саме те що він шукав. Безліч новобудов в різних місцях по Чернівцях та різноманіття вибору планувань задовольнлять найвибагливішого. Купити квартиру в новобудові на даний момент краще ніж купляти її в старому будинку, адже ви будете впевнені в якості сантехніки, електропроводки та опалення. Квартири створюються згідно потреб клієнта 21 століття відповідно новобудови в Чернівцях від забудовника втілюють в собі сучасний дизайн та комфорт, також облаштована територія навколо будинку. Ми дбаємо про вашу безпеку, встановлюючи броньовані двері на вашу квартиру високої якості та облаштовуємо під’їзд відеоспостереженням та домофоном.

Переваги планування новобудов

City of Dreams Будівельна компанія Місто Мрій Чернівці

Провідний забудовник в Чернівцях дає змогу перепланування майбутньої оселі згідно вашої фантазії. Купивши однокімнатну квартиру з великою площею ви вправі розділити кімнату на дві так ви отримаєте вже двокімнатну квартиру. На рахунок ремонту тут все залежить від вподобання кожного, тому ми будуємо квартири в новобудові з високими стелями, щоб можна було їх робити багаторівневими чи просто залишити всякими й не переймайтеся на рахунок опалення, адже ми добре утеплили вашу оселю і вам не прийдеться її утепляти це можна віднести до великого плюсу покупки квартири від сучасного забудовника. Сучасне планування дарує повну свободу дій мешканцям, які вирішили купити квартиру в новобудові. Володіючи великою площею що є перевага квартир новобудови від “Місто Мрій” не будете обмежувати себе в покупці необхідних меблів чи техніки.

Цікаві пропозиції для чернівчан

Якщо ви проживаєте в прекрасному місті Чернівці, але власного житла не маєте, то зверніть увагу на нещодавно зведені багатоквартирні будинки. Вони дуже виділяються серед маси однотипних будівель старого зразка.

Крім незаперечних переваг щодо стану новобудови і планування квартир, ще не слід випускати з виду відсутність проблем з оформленням документів.

Вторинне житло кілька разів змінювало власників, тому доведеться уважно вивчати історію виконаних операцій. При купівлі квартири на первинному ринку від будівельної компанії “Місто Мрій” таких питань не буде виникати.

City of Dreams Будівельна компанія Місто Мрій Чернівці