Купити квартиру в новобудові в Чернівцях
Будівельна компанія Місто Мрії допоможе Вам розібратися, як краще це зробити. Купити квартиру – це досить важливий крок у вашому житті, тому вам варто визначитися вторинний або первинний ринок. Для того, щоб це зробити вам потрібно ознайомитися з цінами на нерухомість. Як це зробити?
Ви можете опитати знайомих, які вже придбали квартиру, ознайомитися з цінами на інтернет порталах або звернутися в агентство нерухомості.
Надалі вам потрібно визначитися будете використовувати послуги посередника чи все ж самостійно шукати квартиру.
Ризики купити квартиру без посередника можуть бути тільки тоді, коли ви визнання договору купівлі нерухомості недійсним, зареєстровані особи в квартирі, яких виселити, пред’явлення претензій третіх осіб і задоволення їх вимог за рахунок придбаного житла, проблеми з завдатком, щоб такого не сталося використовуйте послуги нотаріуса і це тільки тоді коли ви будете купувати нерухомість на вторинному ринку.
Якщо ви купуєте квартиру власними силами в новобудові тоді визначитеся з районом Чернівців де б ви хотіли жити. Знайти забудовників, які будуються в даному місці.
Як вибрати забудовника?
У сучасному світі досить легко дізнатися інформацію про забудовника, адже крім власних сайтів будівельних компаній також існує безліч форумів, де можна прочитати відгуки людей, але існує такий момент, як конкуренція тому не всім відгуками варто вірити.
Вибравши забудовника Місто Мрії для того, щоб купити квартиру в новобудові в Чернівцях вам потрібно звернутися безпосередньо в центр продажів, де вам допоможе менеджер, наддасть всю потрібну інформацію. Для того, щоб купити квартиру вам залишається вибрати планування і поверх.
Будівельна компанія Місто Мрії представляє широкий асортимент планувань однокімнатних, двокімнатних, трикімнатних і чотирикімнатних квартир у Чернівцях. Все планування квартир продумані під сучасні потреби, також надається можливість змінити планування під власні потреби.

Обравши квартиру своєї мрії вам залишається ознайомитися з умовами покупки майбутнього будинку і в нести кошти вартості обраного вами комфортного житла.