Поради від забудовника , як підібрати колір для вітальні

Поради від Місто Мрій

Вітальня певним чином є водночас особистим і публічним простором. Нею користуються всі члени родини, і водночас вона є візитною карткою, яку ми прагнемо показати нашим друзям і гостям.

Є ДЕКІЛЬКА ТИПІВ ВІТАЛЕНЬ ЗАЛЕЖНО ВІД КОЛЬОРОВОЇ ГАМИ:

Презентабельна вітальня

Широка гама сірих тонів з яскравими фіолетовими й червоними акцентами надає інтер’єру сміливого і сповненого характером вигляду.

Червоний відтінок буде спонукати до дій і додавати мешканцям енергії, однак краще цей колір використовувати як додатковий бо через мірне використання буде викликати агресію. Якщо наприклад одну стіну пофарбувати в червоний, а інші в білий чи сірий кімната вийде благородною. Червоний колір, котрий провокує і привертає увагу, в штучному теплому освітленні набуває надзвичайного блиску.

Місто Мрій
Фіолетовий надає магії та спокою кімнаті. Знаходитися в вітальні буде приємно і спокійно.

Місто мрій

Сіра кольорова гама підкреслює колір меблів і яскраві кольорові акценти.

Родинна вітальня

Теплі бежеві та шоколадно-коричневі кольори сприяють тому, що інтер’єр стане затишним і викликатиме відчуття безпеки.

Коричневий – це колір традиції, – дому, який апетитно асоціюється з кольорами кави та шоколаду.
Бежевий надає затишності та сприяє концентрації. Відчуття безпеки можна досягти використовуючи цей колір для вашої вітальні.

 

Природня вітальня

Невибагливий характер зеленого кольору сприяє тому, що більшість людей відчуває себе в ньому вільно і комфортно. Яскраві та осяяні відтінки зеленого, за своєю природою свіжі та юні, оживляють розум та додають інтер’єру світла. А також це колір символ надії та життя. Знаходячись в такій кімнаті у вас одразу нормалізується дихання, циркуляція крові адже ви ніби поринаєте в спілкування з природою.
Блакитний відноситься до холодних тонів ваша кімната одразу збільшиться у просторі, а в поєднанні з натуральними дерев’яними елементами створиться благородна легка атмосфера. Колір буде діяти заспокійливо і позитивно вплине на ваше самопочуття.

Поради від забудовника як підібрати колір для вітальні
Оранжевий колір який буде провокувати вас на дії. Вітальня оптимістів де буде створено оптимістичну і толерантну атмосферу.

Поради від забудовника як підібрати колір для вітальніЯкщо ви не знаєте, як оформити вашу вітальню то скористайтеся послугами спеціаліста.
 ©Місто Мрій