Ремонт квартири в новобудові від забудовника “Місто Мрій”

Ви купили квартиру в новобудові та вам потрібно починати ремонт, але з чого почати, адже купуючи квартиру яка вже була в експлуатації оцінити ситуацію набагато простіше. В першу чергу початок робіт залежить від того, що забудовник вже зробив у вашій оселі. Будівельна компанія “Місто Мрій” допоможе Вам розібратися в цьому питанні.

Особливості

Забудовник “Місто Мрій” дбає про утеплення фасаду, встановлення металопластикових вікон, броньованих дверей, розводки електропроводки, встановлення лічильників та індивідуального опалення та проведення робіт по штукатуренню стін, отже багато роботи будівельна компанія вже виконала за вас. Надалі вам потрібно обрати дизайн та інтер’єр стилю, який ви хочете бачити ви можете зробити це самостійно чи звернутися до дизайнера. Якщо у вас монолітний будинок то ці квартири зазвичай мають вільне планування і тут ви можете втілювати будь-які ваші примхи, але це не означає, що буде легко. Не рекомендується проводити ремонт своїми руками в новобудові, якщо ви не знаєте стандартів та правил для прикладу: у монолітному будинку не можна переносити вентиляційну шахту чи каналізаційний стояк.

Купити квартиру в панельному будинку також існує багато пропозицій, тому і розглянемо даний варіант. Зазвичай тут вже все зроблено за вас і вам залишається провести оздоблювальні роботи, які ви можете проводити самостійно. Не забувайте, що усадка будинку проходить протягом 1-2 років тому використовуйте сітку на стінах і стелі для запобіганню появи тріщини.

Етапи роботи

Знесення чи зведення перегородок

Ремонт квартири в новобудові від забудовника "Місто Мрій"

Для початку визначтеся з плануванням чи воно вас влаштовує, або все ж таки прийдеться вносити зміни. Зведення нових перегородок багато спеціалістів рекомендує зводити з гіпсокартону, адже це легко, дешево і швидко.

Розведення каналізації

Ремонт квартири в новобудові від забудовника "Місто Мрій"

Тут ви повинні повністю знати де саме все буде стояти, адже після проведення декоративних робіт вже змінювати розташування буде проблематично.

Стяжка

Ремонт квартири в новобудові від забудовника "Місто Мрій"

Залишати підлогу, яка є не варто адже вона не є ідеально рівною тому краще використати пластичну суміш для того щоб згодом нерівності не викликали у Вас дискомфорт.

Звукоізоляція

Ремонт квартири в новобудові від забудовника "Місто Мрій"

Якщо ви купили квартиру в новобудові в забудовника “Місто Мрій” то зовнішні стіни вже утеплені, а отже й звукоізольовані, а внутрішні стіни чи робити залишається вже за вами. Тому, якщо ви не хочете бути в курсі подій життя своїх сусідів то варто подбати про це.

Декоративні роботи

Це найприємніший етап роботи, адже ви вже бачити завершення ремонту і те, як буде виглядати ваша майбутня оселя. Проводяться роботи зі стелею, стінами, встановленню покриттю підлоги.

Ремонт квартири в новобудові від забудовника "Місто Мрій" Ремонт квартири в новобудові від забудовника "Місто Мрій" Ремонт квартири в новобудові від забудовника "Місто Мрій"