Спальня – це те місце де ви відпочиваєте і набираєтеся сил і дуже важливо, щоб атмосфера кімнати була розслаблююча. Крім того кімната повинна бути функціональною тому ми розглянемо, як оптимізувати кімнату.


Перше, що вам потрібно зробити – це вибрати центр кімнати фокальний, або координаційний зазвичай ліжко являється центром, а отже ядром кімнати.
Друге вам потрібно скласти список того чим будете займатися в кімнаті в пріоритеті – це сон, але й окрім сну зазвичай тут читають книги, дивляться телевізор, робити зачіску, переодягатися чи робити макіяж. Список послужить підказкою, які меблі будуть вам потрібні.
Сон – важлива частина життя і в кожного свої вподобання хтось любить темноту, тому краще поставити ліжко подалі від вікна, а комусь більше хочеться свіжого повітря тому треба ближче до вікна. Спальня повинна бути вільною для вашого пересування по ній тому будівельна компанія “Місто Мрій” рекомендує відстань у проходах не менше 60 см. Освітлення і у спальні не повинно бути яскравим, але мусить бути функціональним, тому розміщення світильників повинно бути локальним відповідно до зон які ви призначили для читання, телевізору чи макіяжу.
Далі вам обов’язково потрібне місце де ви просто зможете посидіти, у малій кімнаті використайте пуф чи стілець, а якщо кімната дозволяє то диван чи типу того. Це дозволить збільшити функціонал спальні і ви будете мати місце для в’язання, читання чи перегляду телевізора, а не використовувати її тільки для сну.,

Ванна – це кімната де ви дбаєте про себе. Зазвичай на ванні кімнати виділяють не велику площу, але ми “Місто Мрій” допоможемо вам в тому, щоб використати її якомога ефективніше.

Плануючи дизайн ванної вам потрібно ретельно обдумати, що ви хочете, адже змінити розташування предметів без ремонту вам не вийде. Дизайн рекомендується робити в світлих тонах для візуального збільшення простору і якомога мінімалістичним.  Тому в першу чергу після оцінки розмірів кімнати вам потрібно визначитися чи це – буде ванна чи душ. Вибір сантехніки напряму залежить від вашого смаку можна встановити підвісну сантехніку і вона дасть змогу добавити ящик для чогось чи все таки класичну, але пожертвувати комодами. Хочеться пральної машини і немає місця тепер це не проблема адже раковини для рук є спеціалізовані саме для встановлення на пральну машину тим самим економити місце в кімнаті.