Новобудова чи вторинний ринок? Обрати квартиру в новобудові чи в вторинного житла? Вторинне житло – це якщо будинок зданий в експлуатацію, а приміщення є власністю забудовника і не зважаючи на те що воно є абсолютно новим вважається при продажі вторинним. Приватні інвестори які перепродають також аналогічна ситуація, отже це все залежить від оформлення документів. Розглядаючи варіанти яким вже декілька років, а то й десятків то вони мають безперечний ряд переваг, як реальний перегляд об’єкта та ви не будете перейматися затримкою введення в експлуатацію будинку. Це питання стає перед людиною коли виникає потреба в купівлі нерухомості.

Новобудова чи вторинний ринок?

Варто чи ні?

Новобудова чи вторинний ринок?
Купівля нерухомості – це дуже важливий процес, адже потрібно оцінити всі пропозиції на ринку згідно квадратури, розташування, інфраструктури та ціни. Отже, купивши квартиру від забудовника в новобудові ви маєте безперечний ряд переваг:
• Сучасне та комфортне планування
• Велику кухню
• Велику ванну
• Просторі житлові приміщення
• Нові комунікації
Ще великою перевагою, є те що будівельна компанія надає змогу перепланувати вашу майбутню оселю згідно ваших вподобань та звичок. Забудовник Місто Мрій утепляє свої будинки тим самим заощаджуючи вам кошти на опалення та даючи додаткову шумоізоляцію. Проживаючи в новій квартирі ви не перейматиметеся, що сантехніка не витримає чи електрична мережа зазнає перенавантаження.
Єдиним мінусом первинного житла є те, що вам доведеться дочекатися здачі будівництва в експлуатацію.

Фінансові перспективи

Новобудова чи вторинний ринок?
Зазвичай вартість квадратів на вторинному ринку більша, або збігається з первинним. Не варто забувати ще про термін придатності приміщень та їх зношеність з роками. Старі будови “хрущовки” розраховані на середній термін експлуатації 70 років, надалі знаходження в таких спорудах стає небезпечним. Нові зведення використовують монолітну чи монолітно – каркасну технологію, яка розрахована мінімум на 125 років. Здавати в оренду квартири в новобудові вигідніше аніж в старих будинках. Орендатору приємніше проживати в новому житлу, яке не матиме проблем з водопостачанням та електрикою.  Саме тому, зараз найкращий час для розумних та вигідних інвестицій. Маючи кошти чи продавши стару нерухомість, їх можна інвестувати в нерухомість.

Чому варто купити квартиру саме у нас?

Новобудова чи вторинний ринок?
Провідна будівельна компанія Місто Мрій – це структура з 10 річним досвідом роботи в сфері будівництва та тільки позитивними відгуками. Ми будуємо комфортне та сучасне житло саме для Вас. Використовується тільки сучасна технологія будівництва, яка гарантує якість житла. Основними нашими перевагами є:
• Утеплений фасад, який заощадить ваші кошти на опалюванні, а також врятує від спеки й шуму міста.
• Лічильники на всі комунікації також заощаджуватимуть вашу копійку.
• Внутрішня штукатурка, надає змогу одразу приступити до ремонту, який не займе багато часу.
• Броньовані двері забезпечують безпеку вашої оселі.
• Металопластикові вікна одразу вже встановлені.
• Електропроводка встановлена мідна, яка не буде спричиняти проблем.
• Дитячий майданчик – це те місце де ваша дитина буде весело проводити час.