Купити однокімнатну квартиру недорого – це можливо, тому і переважно хто володіє невеликою сумою так і робить.

Інтер’єри таких осель за частіше вражають більше ніж в просторих двокімнатних квартирах чи будинках. Власникам квартири потрібно витягнути максимум з тієї площі, що в них є.
Найпоширеніший тип планування на сьогодення – це знесення всіх перегородок між кухнею і кімнатою для того, щоб зробити студію.

Хороший прийом для збільшення простору, це ділення кімнати на окремі функціональні зони. Барна стійка хороший варіант для обідньої зони її можна використовувати в якості обіднього столу для молодої сім’ї, якщо в гості завітає декілька чоловік то вони також розмістяться за нею.

Другий спосіб збільшення квартири буде приєднання лоджії до кімнати прибиранням стіни звісно за умови, якщо у вас теплий балкон, а якщо ні то вам прийдеться його утепляти. За рахунок цього ви збільшите площу однокімнатної квартири, якщо ви купили житло в новобудові то ви можете замовити одразу перепланування у забудовника. Будівельна компанія “Місто Мрій” надає такі послуги для того, щоб ви змогли зробити свою майбутню оселю більш комфортною та індивідуальною.

Не завжди для того, щоб зробити вашу оселю більш комфортною вам потрібно зносити стіни і займатися дорогим ремонтом ви зможете розділити оселю на функціональні зони різними способами наприклад зону для сну можна відділити за допомогою тканинних драпіровок або легких перегородок. Цікавий дизайнерський хід встановлення жалюзних перегородок вони досить добре пропускають світло.
Візуально розширити кімнату допоможе один дієвий метод, а саме покрасити стіни і стелю в одним кольором і ви не будете помічати перехід між ними.
Покриття підлоги, ще один дієвий метод для зонування однокімнатної квартири ви зможете поєднувати різні покриття і це дасть змогу виділити зону.
Освітлення також важливий показник, якщо у квартиру мало світла то вона буде тісною і незручною тому великі і широкі вікна зроблять так, що ваша оселя буде наповнена світлом і за рахунок цього також суттєво збільшиться.
Звичайно, якщо купити квартиру в новобудові від забудовника ви зможете втілити будь-який тип планування, а все ж таки, якщо ви рішили переробити свою вже квартиру то тут будуть складнощі.